Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice"
"Investitii pentru viitorul dumneavoastra"
"DEZVOLTAREA SISTEMULUI IT AL SC CAR TOP SRL"
Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala;

Pagina Oficiala Uniunea-Europeana Pagina Oficiala Guvernul Romaniei Instrumente-Structurale

 

Evaluari Imobiliare

Echipa noastră de experți evaluatori ANEVAR vă oferă servicii la cele mai înalte standarde pentru evaluarea de imobile (case, vile, apartamente), terenuri intravilane si extravilane, spații cu destinații comerciale, hale, construcții industriale, diverse alte tipuri de construcții.

Contactați-ne pentru a lua legătura cu unul din experții noștri evaluatori, și a stabili împreună data pentru inspecția proprietății, și a documentelor necesare pentru a se putea realiza raportul de evaluare. Veți primi raportul în forma tipărită și în format digital (pe email sau pe suport magnetic).

Pentru a va da un preț informativ vă așteptam cu detalii cat mai precise la telefon 0746.262.692 sau pe email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Prețul final se va stabili după inspecția proprietății de către un expertul evaluator din firma noastră.

Raportul de evaluare realizat în urma evaluării proprietății reprezintă o concluzie obiectivă și imparțială, obținuta în urma analizării tuturor datelor.

 

La ce vă este util un raport de evaluare imobiliară :

v  stabilirea valorii de piață a proprietății în vederea vânzării sau cumpărării ;

v  evaluarea sau reevaluarea proprietății în vederea stabilirii cotei de impozitare ;

v  evaluarea sau reevaluarea proprietății pentru înregistrarea în contabilitate și raportări financiare;

v  estimarea valorii proprietății pentru care se solicită restituire sau despăgubire conform legilor proprietății (Legea 18/1991, Legea 169/1997, Legea 1/2000, Legea 10/2001, Legea 247/2005, etc.).

v  evaluarea proprietăților pentru întocmirea dosarelor de emigrare, etc.

Threesome